ADS

ADS

Sunday, January 9, 2011

:: joging!

arini bgn awal..ingat nak g joging...tapi tak jadi...aku wat keputusan tuk on9..hehe...sian kakak aku..kene la ajak org len tuk g joging...huhuu....memula tadi nak ajak gak incik bf g joging.die tuh slalu jek plan nak g joging..tapi harammm..dlm 10 kali plan, SEKALI jek kot die berjaya laksanakan plan die tuh...cett poodddahh!aku lagi byk kali joging berbanding die...YESSSS!aku menang!!hehhehee...

saje jek suke2 nak melakukan riadah di hari minggu..lagipon 22hb Jan ni aku join larian 10km kat UM...esoknye 23hb ade plak 26th FTAAA Cross Country 2011 kat Lake Garden (yg ni aku tak join kot) pastu 16th April plak ade Energizer Night Race 2011 kat Sepang Circuit (yg ni kakak aku da registerkan). takmo kalah eh ade tuk 42km, 21km, 11km and 5.5km... walawehh! wahh...kunun mcm kuat stamina lak kan nak lari berkilo2 meter..hahhaaa..alaaa..aku bukan nak menang pon.saje jek nak habiskan mase..keh3...yg penting kesihatan yg perlu dijaga..cewwaahhh! ;p

2 comments:

safry said...

owh..10 kali plan,skali jek jd ek?perli ek...ciss!!!xpe2..tgk la psni..skali plan msti jd punye..bkn hangat2 taik ayam lg da psni...huh! ;p

IdaSyahirah said...

hahaaa..alaa...bile tah syg nak joging btol2..cett poodahh! ;p