ADS

ADS

Saturday, June 26, 2010

::Benci Bilang Cinta!

skang ni aku tengah suke (suke gile!) sinetron baru kat astro Ria jam 6.30pm (Isnin - Jumaat).BENCI BILANG CINTA.lakonan Marshanda, Baim Wong, Rio Reifan & Kirana Larasati.aku selalu tengok yang ulangan punyer kul 11pm (Isnin - Khamis) & kalau tak sempat tengok, kene tengok yang marathon punyer kul 5pm ari Sabtu kat Ria. seronok cite ni! ;)

Sinopsis: Dimas (Baim Wong) adelah pewaris untuk Bagio Group. tapi die dipaksa berkahwin (secara kontrak sebenarnye) dengan seorang gadis miskin bernama Winda (Marshanda).keluarga Dimas sangat sayang pada Winda walaupon Winda seorang gadis miskin.pada masa yang same cousin Dimas iaitu Aditya (Rios Reifan) sangat mencintai Winda dalam diam. kekasih lama Dimas iaitu Claudia (Kirana Larasati) cuba untuk merampas semula Dimas daripada Winda.pada awal perkahwinan Dimas & Winda, Dimas sangat membenci Winda.tetapi lama kelamaan, bunga2 cinta mula berputik dan Dimas mula mencintai Winda.

untuk cerita lebih lanjut, tontonlah Benci Bilang Cinta di Astro Ria! ;)



3 comments:

Cik Mary said...

mmg! besh bangat..die tiru citer korea ni..

iDe said...

betol3 cik Mary.sgt best!die ikot cite korea yg mane ea?

Lulu caldina said...

masa nonton hari tu...
boleh senyum sendiri...
ngee dah mcm hilang akal lah..