ADS

ADS

Wednesday, June 23, 2010

::its HURT! :'(

ITS HURT!!!


Thats my status in my Twitter + FB today. siyesss...mmg sakit giler gigi aku nih!!!aku sakit gigi dan menyebabkan aku DEMAM!wawawwaa~~ sebenarnyer gigi geraham atas mmg da cabut tahun 2008 (syg, please jangan turunkan harga hantaran..hahhaa).then tyme dentist tu cabut die tak boleh tarik habis coz gigi da melekat kuat kat gusi.so still ade gigi yang tertinggal kat situ. n NOW die da mule sakit. dentist mmg da pesan suruh datang balik untuk cabut gigi yang tertinggal tu. tapi aku tak pergi2 lagi.sbb aku taw misti SANGAT SAKIT.yela, tyme cabut dulu mmg sakit sangat.darah tak berhenti keluar untuk beberapa hari n aku xlalu makan. huuu...camne ni???

aku plak takde mase nak jupe dentist (TAKUT sebenarnye!)... :(

ohhhh TIDAKKKK!! TAKOT!!!!



2 comments:

Cik SHiN~JU said...

takut jmpe dentist?
astaga...sama lak kita...hahaha ;p
lgpun xde dentist ensem kat mesia nih...
kalau ade takut2pun akan kugagahkan juga utk ke klinik gg... ;)

iDe said...

hahhaa..same la kite..takot woo..
agreed!kalau dentist kacak CONFIRM g terus jupe tanpa perlu menahan sakit cam skang ni..;D