ADS

ADS

Sunday, April 24, 2011

:: CUN!


percaya takk??? aku g tgk film nih arituh...hehee...tyme tuh ofismates lama kat UM ajak dating. so dorang beli tiket wayang cite nih untuk ditonton.memule pk best ke??? huhu... tapi aku jenis tak kesah layannnn jek..heee....

Sinopsis::

Maya Karin adalah seorang pengacara glemer yg selalu mengupas gosip2 hangat artis. dia ada bf lakonan Jihan Miskin. ada satu time tuh Maya nak celebrate birthday Jihan and time tu la terkantoi yg Jihan ni playboy ada affair ngan Marsha. Maya bengang giler and buat keputusan utk pergi jauh dari KL dan pilih kampung Faezah Elai iaitu PA die. Time kat kg tuh la mcm2 bende happen. and tyme tuh die terjatuh cinta ngan cousin Faezah iaitu Remy Ishak.. nak tau endingnye???? sile lah tonton ea..heheee...

Komen aku::

Cerita boleh la dilayan..seronok..banyak gelak..especially time Faezah punyer scene. die kalau ckp bahasa utara mmg best la! hehee... yg paling best dlm film nih adalah panorama kampung especially kawasan bendang and gunung ganang yg sangat cantik :)

2 comments:

Aida Azryn said...

cte ni best! kelakar! XD

I`mulan said...

kite kenal kerbau tu sebab selalu nampak kalo balik kg somi kiter... ;-))