ADS

ADS

Sunday, February 13, 2011

:: Blogwalking ;)

Dah lame aku tak menjalankan sesi blogwalking...sejak masuk tahun 2011 ni mmg tak pernah langsung..giler pemalas kan ko idasyahirah. tapi kunjungan balas tu ade la...jgn risau ;)

sekarang ni pon aku tengok bukan sume yang betol2 datang page kite nih.sume pon nak guna auto blogwalking tuh. bosan  jekk...kalau nak singgah meh la betol2 singgah ye kawan2!

so thats why la traffic aku ni tak naik2...same jek...dari tahun lepas..takde peningkatan langsung. semangat nak berblogwalking dan folo-memollow bagai tuh dah takde. dah berkurun gak aku tak follow org. paling latest aku follow my sista blog and 1 of my schoolmate, cik peah. my sis wat blog baru and cik peah lak berjaya jumpe blog aku. thank ye peah follow aku. tak taw plak ko pon ade blog gak...ngeee~~~~ ;)


okok...so bilenyer aku nak start blogwalking2 balik...adoiiiyyaaaiii....huhuu...

2 comments:

peah said...

rajin2 la jenguk blog aku ye!haha

iDe said...

hahaa..baeklah cik peah! ko pon same ea..meh la singah slalu ea ;D