ADS

ADS

Thursday, December 9, 2010

::Syahirah dan kerje barunye....

mlm ni rajen plak on9..slalu pas Isya' da terb0gkang tdo..penat punyer pasal..mcm la byk sgt keje kan...hahahaa...on9 ni pon coz nak send email kat Dr. Mahmud file spss tuk article Higher Education last year..sib bek still ade dalam thumbdrive aku nih..hohoo...
arini da almost 2weeks aku bekerja di tempat baru..kat cni tak bley guna nama IDA coz ade org len yg gune name tuh..so kene gune name ke2 iaitu SYAHIRAH..tapi sume2 panggil aku SYIRA jek..hehee..memule janggal coz tak bese gune name tuh di luar rumah...so terpaksa la biasekan mulai skang... ;)

minggu ni keje aku belajar ngan senior jek..blaja pape yg patot...semalam plak system down so keje kitorg kat ofis adelah mengdeco ofis sempena X'mas t....deco...deco...deco....kretip2 ofismate aku nih..macam style ado....hehee...tugas aku hanyelah membantu pape yg patot..almaklum la staff baru...kene la wat malu2...wakakaa....hampeh! ;PP

aiseh...tak sempat lagi nak amik gamba ofis yg telah di deco...almaklumlah hp tak bley gune tyme keje.so simpan jela hasrat murni nak amik2 gamba...cess!


2 comments:

AiDa AzRyN said...

hai cik syira... hehehe.. :D

IdaSyahirah said...

hye cik gugurl...hehhee... ;)