ADS

ADS

Tuesday, November 2, 2010

::Interesting Blog Award ;)


*****wah...cik iDe telah ditag oleh cik aidaazryn tuk terime award nih...maceh aida! hehheee....cam bese kene jawab dulu soklan2 di bawah ;) *****

1. Lulu Pages di mata ku-

:: Layout die sama mcm layout cik RaD...
:: Beliau adelah fan Chelsea...hehhee..siap ade result Chelsea vs xxx lagi dlm blog die...
:: &&& Lulu ni comeyl! ;)

2. Nama Blog aku dan kenapa letak nama tu-

:: ♫ ♫ ♫ Melody of My Life :) ♫ ♫ ♫
:: sebab blog ni byk cite personal aku..lbey kurang irama lagu dlm idup aku ni...kadang2 balada, pop rock, pop kontemporari, irama Malaysia pon ade...hehhehee.. ;p
 3. Nama URL blog aku dan dari mana datangnya idea ni.


:: http://ideinblurry.blogspot.com/
:: idea dari diri sendiri coz ade mber2 kat uum dulu suke ckp aku wat muke blur...so jadi la iDe in Blurry...

4. Method dalam penulisan blog aku.


:: Personal la byknyer...pastu ade sedikit info dan gossip secukop rase...miahahhaaa...

5. Apa perasaan bila tengok blog orang cantik dan kreatif sedangkan blog aku tidak.


:: hurmmmm....pe de kesah....masing2 nye creativity....(tp sedikit jeles ade gak...hahhahaaa ;DD)

6. Siapa blogger dan follower pertama yang tahu pasal blog aku.


:: cik sYu ;)

7. sila tag 5 bloggers yang aku kenali.


:: cik sYu
:: cik aTTy
:: cik RaD
:: cik aini
:: lagi sorang sape2 nak amik k.... ;D


2 comments: