ADS

ADS

Friday, October 1, 2010

::"Kontest Candid Camera"

Ni 1st time aku join contest. Name contest ni adelah "Kontest Candid Camera" by noieizan2U. Syarat2 pernyataan adelah seperti berikut::


Sila letakkan gambar candid anda punya.. namo cilok mana-mana yer..



- buat entry ringkas tentang gambar tersebut (ringkas je tau)
- anda mestilah follower blog ni ( kalau belum tu.. sila2 ler )
- tag pada 2 orang kawan anda ( yg ditag tu mesti tahu mereka telah di tag )
- letakkan banner contest ni di entry anda tu
- dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut
- then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer
- jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye


TARIKH TUTUP :
25HB Oktober 2010


::iDe & haNi went to Kuala Perlis ;)::

1) Entry ringkas:: Gambar ni diambil tyme aku & the geng jalan2 carik makan kat Kuala Perlis.Kitorang blaja kat UUM so tempat yg beSt dituju untuk makan2 seafood adelah kat Kuala Perlis.Paling best tyme ni 1 of our senior kak End convo, so die yg blanje..hehheee...tengok, exceited kan muke kitorg makan..bese la...org blanje la katekan...;pp

2) Jadi follower:: Mmg da follow lame da ;)

3) Tag pade 2 org kawan & let them know:: suda! ;)

4) Letak link blog kat entry:: Done!

5) Banner kat sidebar:: Done!

6) Comment kat entry Noeizan:: Done oso!

*ok...all DONE! so kak Noeizan pertimbangkanlah kasik sy menang eyh..hehhehee*

3 comments:

AiDa AzRyN said...

hehe~ t aida join~ thax yaw! <3 :D

noie said...

alahai sukanya dia makan2... seronok ea.. tq sebab joint k

Anonymous said...

haha..ini rupanye keje ida..cis..malu i..