ADS

ADS

Tuesday, August 3, 2010

::CHECKED or UNCHECKED???

Da masuk bulan August dah...maksudnyer da 7months dalam tahun 2010 dah berlalu..da lebey half of year...tibe2 teringat plak resolutions yg aku pernah buat tyme new year 2010 aritu...suda achieve kah belum kah????mari LIHAT di bawah (sile click cni ----> untuk bace entry January dolu2..kalau nak bacela ;p):

1. mestilah nk jadi muslimah sejati...hamba Allah yg taat...anak yg solehah....dan rakan yg baik... (errr....belum boleh CHECKED lagi)-----still ade yg kurang lagi..kene lebih taat, lebih solehah dan lebih baik ;)


2. spt tahun2 sebelomnyer..aku nk jd GEMOK!!(pelik kan) --------(belum achieve lagi!...cisss!) bile bley nak GEMOK nih???hurmmm...


3. nk stabil dr segi keje..klu bley xmo la contract lg...shud find the permanent 1..huuu~~~ --------(belum achieve lagi!!!!huwaaaa... :(  ) kerja!!!!di mane kamuuuu???huuuu~~~


4. nk beli kete...(klu cukop duit la.....) ---------------- (again belum achieve lagiiiiiiiiii!!!!!!! :( ) bile saya boleh beli kereta???

5. xmo lagi nangeh utk benda2 yg xsepatotnyer... ------------(CHECKED ;) )


6. nk jupe sumbody yg baik hati....syg aku....and boleh terima aku seadanyer...(yg ni yg PALING SUSAH skali)...sume org ckp aku ni too choosy..huhu..tahlah!(CHECKED..yeahhhh!) ;)

ape suda jadi cik iDe??? 2 only out of 6??not even half....huwaaaa~~~ :'(
camne ni? lagi brape bulan jek da nak masuk 2011....ade lagi 4 resos yg blum CHECKED....hurmmmm~~~ :'(


4 comments:

AiDa AzRyN said...

hehe~ aida pun nak gemuk.. haish.. mkn byk,tapi xgemuk pun... pipi je makin tembam.. :DD

iDe said...

tula aida...camne mau gemokkk ekkk???huu... ;D

safry said...

utk nmbor 5 dan 6,tahniah yea... =)

iDe said...

tahniah juge kepada orrg yg berjaya menyempurnakan reso 5 & 6.. ;)