ADS

ADS

Sunday, July 11, 2010

::Exhausted!

just went back from Penang.tak de la baru balik pon..kul 6pm tadi da smpy umah.sgt penat..(gedik jek...bukan aku yg drive pon)...smpy umah terus dinner n nek atas untuk mandi.tadi azam aku pas mandi nak tdo terus.tp paham2 jela.kalu da mandi mata pon jadi segar.so aku pon on9 la..saje jek.dgn niat nak update blog.pastu tgn ni gatal2 lagi nak tuka background (mcm xde keje len kan u ni cik ide ;p)

tadi wedding kezen aku simple giler.SANGAT SIMPLE...jemputan sdara-mara SAHAJA.no neighbours...no friends...hehee...org tertentu sahaja yg dijemput.mmg simple...sanding pon xde..;p simple2 pon TETAP MERIAH taw! ;D ok la tuh...da kawen da kamu ye my kezen Zarib Shah...die ni sbaya aku.tak sangka tul la.da ramai da yg melangkah ke alam rumahtangga....ke alam baru....alam yg penuh ngan cabaran (ye kan???)...persoalannye (soalan my syg sebenarnyer)....aku dan die bile lagi???hahaaa....insyaALLAH tak lame lagi...TUNGGUUUU~~~~ ;p

sok keje.aku da taw keje aku mmg sgt byk sok.SANGAT BANYAK...aritu ari jumaat tak sempat nak siapkan sume keje....sakit pale aku tgk file yg byk sgt atas meja.tak taw nak wat yang mane dulu..huhuu..sok ade trainee baru masuk ofis aku...hopefully dgn kehadiran die kurang la sket keje.bley la suh die potostet ke...print ke....filing ke...wat surat ke... n wat pape yg patot (jahat aku ni...nak buli trainee ;p).tapi nak wat camne.da tu lumrah jadi trainee kan.kire ok la tu kan.bukan aku suh die jadi cleaner or tea lady pon ;D

pagi nanti final wc...aku mmg confirm takkan larat la nak tengok...PENAT sgt da badan ni nak tunggu...papepon aku doakan yg terbaik tuk ORANJE....kepada kawan saye---->incik aruL silelah bertabah kalau SPAIN kalah malam ni....(ishhh...xbek betol doakan kekalahan org...skali team aku yg kalah)....cettttt~~~~GUDLUCK ORANJE!!! ;)

4 comments:

safry said...

utk soklan syg tu,spt yg kter rancang k.. ;)

iDe said...

owraite syg...as planned...i saw ur status in fb just now...*2011*...is it for us??heee..(perasan);)

safry said...

yeahh..for us syg..syg x perasan pun.. ;)

I LOVE U SYG.... =)

Anonymous said...

1