ADS

ADS

Friday, June 11, 2010

::Hello FIFA Worldcup 2010

FIFA Worldcup 2010 South Africa

Hari ni da stat da 1st game tuk FIFA..South Africa vs Mexico. Semua org da stat demam bola. kat ofis aku ni ok la sket coz xde staff lelaki. kalu ade CONFIRM laaaa ade yg masuk keje lambat laa...biase la game kan slalu malam2 and pagi2 buta...hehee.
Malam tadi aku tanye kat students aku standard 5. Tanye diorang support sape.Macam2 jawapan aku dgr. Ade yg support England, Argentina, Brasil, Spain and macam2 lagi.tapi ade 2 orang yang x suke bola...heheee...then dorang tanya aku balik. Teacher support sape???adessss....sape ea???aku pon x taw.tyme tahun 2006 aku ade suke sorang player ni. Name die Ilhan Mansiz player from Turkey.tapi my syg kate Turkey xde kali ni....soooo....sape perlu aku support ea??utk kali ni my syg support England and Argentina....hahaa....aku ni bukan taw sgt pasal bola2 ni.pernah skali tuh kat ofis sume cite pasal bola then aku bley tanye...errrr...1 team brape org maen ye??9 org eh???errr...perghhh..malu aku...nampak sgt xtaw...hahahaa...adesss....buat kene gelak jekk...cisss...keh3...nanti la dulu kene usya dulu team mane ade player yg best2.baru nak pilih...heheee....

ANDA PULA BAGAIMANA??
ANDA SUPPORT TEAM MANA??
;)

2 comments:

AHHAindahouse said...

akk..ckp ngn ur syg england xpower..brazil y power..haha~~
alahaiiii kaka~~i lapuyu.muaah30x..ekeke~~ ;pp

iDe said...

hahahaa...brasil power ekk??keh3..sbb kaka ensem kottt...sbb tuh aini kate power....;p