ADS

ADS

Tuesday, May 25, 2010

::Che' Ti....oOo...Che' Ti....

TIKUS!!!!! smlm adelah hari yg paling GELI untuk aku..nape???pagi2 smlm tyme masuk ofis ade che' ti kat tempat aku...wawawawaa...anak tikus....wekkkk~~~dekat kerusi aku...tyme tu anak che ti tu tgal nyawa2 ikan jek..adekah aku pembunuh??menurut opis mate aku, aku telah melenyek anak che ti tersebut ketika cube menarik kerusi keluar...yang paling tak boleh BLAH, aku bley plak panjat meja aku and langkah divider antara meja aku n meja opismate aku...itulah adalah tindakan DRASTIK yg aku wat setelah aku nampak anak che ti tersebut....huhuu~~~ stelah anak che ti tersebut dibuang dan tempat aku dimop oleh kakak cleaner, aku masih ragu2 untuk duk kat tempat aku...sebab aku still terbayang2 anak che ti yg mati tuh...adesss...GELI kotttt~~~and aku rase still ade bau2 che ti lagi............. sampai tengahari after lunch, aku da xtahan ngan bau che ti yg masih ada..tu pon setelah opis2mate aku tanye kat aku,'nape akak rase mcm ade bau tikus lagi ea?'....aku pon suruhlah salah seorang opismate aku check kat tempat aku.kot2 la ade lagi che ti yg mampus kan....cari punye carik.......JENG....JENG...JENG.....opismate aku ternampak la satu wayar yg saaaaaaannnnnggggggaaaaatttttt panjang kat bawah pc yg nak dilupuskan belakang kerusi aku....tengok punye tengok...SAH!!!!!!bapak che ti da mampus bawah pc tuh...makkkkk aiiiii...patutla bau xbley BLAH! pelagi aku pon terus lari ke depan...GELI kottt....besar giler che ti ni...besar anak kucing. siyes!!perut die siap da pecah...kakak cleaner tu pon tak sanggup nk cuci.tapi disebabkan tu mmg keje die, die wat gak la...bau die mmg xbley blah la....sampai nak balik pon still ade bau...kitorg siap beli ambi pur fragrance...huu...n aku kene wat keje dalam pantry...xtahan nak duk kat tempat sendiriiiii..... pagi ni masuk opis bau da ok da........tu pon mcm ragu2 jek nak duk kat tempat sendiri..takut ade plak mak che ti yg mampus...huhuu..tapi sib bek xde pape.....hurmmmm~~~che ti oOo che ti....nape la ko mampus kat tempat aku kannnnnn....adesssss.....

No comments: